Tjenester og pris

”Dette var utrolig bra og lærerikt. Jeg er enig i alt dere sier om trening av barn, og støtter opplegget fullt ut” (deltaker på trenerkurs).

”Dette er det beste fotballkurset jeg har vært på. Jeg har aldri opplevd noen som bruker en slik gjennomtenkt pedagogikk før” (deltager på trenerkurs).

«Hvordan får dere dem til å være så rolige?» (foreldre etter ei treningsøkt).

Hvilke undervisningstjenester tilbyr Fotball for Kids?

Fotball for Kids hjelper trenere, spillere, lag og klubber over hele verden med unike kvalitetsløsninger som garantert gir gode resultater innen:

 1. Spillerutvikling
 2. Lagutvikling
 3. Trenerutvikling
 4. Klubbutvikling, inkludert veiledning og hjelp med å bli kvalitetsklubb.

Se detaljert oversikt over tjenester og pris her: Fotball for Kids – Tjenester og pris

Ut over dette har Fotball for Kids også laget et øvelseshefte/øvelsesbank med fantastiske fotballøvelser for barn og unge, samt mange gode og konkrete tips for å bli en bedre fotballtrener. Den koster 340,- kr inkludert porto og kan bestilles ved å ta kontakt per e-post med ditt navn og adresse, og hvilket lag du trenere/jobber med og navn på klubb. Innholdet i øvelsesheftet/øvelsesbanken kan sees her: Fotball for Kids – Innhold øvelsesbank

Fotball for Kids ønsker også å hjelpe organisasjoner, bydeler, byer og land med å utvikle og realisere sosiale prosjekter som garantert gir ønsket effekt. Vi har blant annet lang erfaring med dette fra Brasil, Ghana, Uganda og Indonesia. Se et eksempel her på noe Fotball for Kids kunne gjort for Oslo: Sosialt prosjekt Oslo ghetto

Til slutt tilbyr Fotball for Kids løsninger for toppklubber som vil gi dem verdens beste prosess og kultur. Alt dette er nedskrevet i trolig verdens mest omfattende og konkrete kunnskapsbok om fotball. Se utdrag av den her: Kunnskapsboka om fotball – Utdrag 2018 (K.H.C.)

Ta kontakt per E-post eller ring 92422140 (se kontakt) for å finne ut hvordan vi best kan hjelpe dere, eller se vedlagt fil ovenfor for detaljert info om de ulike tjenestene vi tilbyr.

Hvor og hvordan gjennomføres undervisningstiltakene?

Vi driver oppsøkende virksomhet, hvilket som betyr at vi kommer til deres fotballklubb for å gjennomføre et eller flere tiltak. Vi er mest aktive i Oslo og Akershus, men tar gjerne oppdrag hvor som helst i Norge og i verden. Alt dere trenger å gjøre er å ta kontakt med oss om hvilken tjeneste dere ønsker, eller vi lager en tilpasset løsning kun for dere. Det kan også være en god løsning å samarbeide med naboklubben om å ha et felles tiltak. På den måten får flest mulige nytte av tiltakene, og kostnaden reduseres. Se eksempel på en vanlig kurskveld eller trenerforum her: Fotball for Kids – En vanlig kveld

Hvor mye koster det?

Veiledende pris er NOK 900,- per time, pluss kjøregodtgjørelse etter statens satser, eller dekt reise og opphold. Med en gruppe på 18 spiller eller trenere tilsvarer det NOK 50,- per person. Noen tjenester har egne satser og samarbeidsklubb har rabatt. Timeprisen tar utgangspunkt i timelønn for lektor med opprykk med 10 års ansiennitet, pluss et administrasjons- og fakturatillegg. Se vedlagt fil ovenfor for mer informasjon!

Referanser:

Rudshøgda naturbarnehage, Frigg Oslo FK, Kjelsås IL, Bærums Verk IL, Lambertseter IF, Hasle Løren IL, Bækkelaget SK, Nesodden IL, Tingvoll IL, Tingvoll videregående skole, Ås videregående skole, VIF fotball, Lyn fotball, Bjørndal IL, Nesøya IL, Heming IL, Oppsal IF, Lambertseter Raptors, Snarøya IL, Ski fotball, Klemetsrud IL, Asker skiklubb, CFK, Frisk/Asker, Billingstad IL, Fossum IF, Hvalstad IL, IL Jutul, Tvedestrand FK, Oslo fotballkrets/NFF Oslo, Kampala School of Excellence (Uganda), Sekondi Hasaacas (Ghana) og Associação desportiva de Itacaré (Brasil).

Samarbeidsklubber for Fotball for Kids: Il Jutul Fotball, Bjørndal IL fotball, Tingvoll IL fotball, Tvedestrand FK, og Fluminense FC og Associação desportiva de Itacaré (Brasil).

Fotball for Kids media og begivenheter:

 1. Deltatt i debattprogram på TV i Uganda i 2006 og Ghana i 2010.
 2. Flere artikler i Ghanas største aviser vinter/vår 2010. Noen var skrevet av meg, mens andre var skrevet om meg.
 3. Artikkel på VG nett i forkant av VM 2010.
 4. Artikkel i Tidens Krav i forkant av VM 2010.
 5. Kronikk under ”Meninger” i Adresseavisen 19.mars 2011. Dette er kronikken om «Hvorfor er ikke Norge best i verden i fotball?». Fotball for Kids – Hvorfor er ikke Norge best
 6. Jeg var invitert til den 8. kongressen om «Science and Football» i København i 2015. Desverre kolliderte det med egen jobb. Bakgrunnen var forskningen om «Penetration into the penalty area». Fotball for Kids – Penetration into the penalty area
 7. En serie med artikler i Aura Avis i 2016.

Fotball for Kids publikasjoner:

 1. Hawaii Pacific University 1999. Well-Being
 2. Norges idrettshøgskole 2000 (Ballbesittelse og effektivitet). Ballbesittelse og Effektivitet
 3. Norges idrettshøgskole 2001 (Arbeidskravs- og kapasitetsanalyse i fotball). Arbeids- og kapasitetsanalyse
 4. Norges idrettshøgskole og BI 2002 (Lederskap i fotball). Lederskap i Fotball
 5. Publikasjoner i Fotballtreneren https://www.fotballtreneren.no/. a) Kosthold for fotballspillere, b) Spillerutvikling og effektiv læring, c) Talent og tidlig modning, d) Verdensrekord i fotballaktivitet, e) Differensiering versus topping, f) Min fotballfilosofi (et intervju), og g) Valg og handlinger i fotball (fagprosjekt).
 6. Flere publikasjoner og reportasjer på klubbers hjemmeside. Se et eksempel her: http://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9299690