Tjenester og pris

Fotball for Kids hjelper klubber med tiltak som kommer alle i klubben til gode. Å starte opp og/eller å gjennomføre prosjekter og tiltak for enkelte er også nyttig, men viktigst er det at fotballtilbudet blir bedre for alle medlemmene i et idrettslag.

Hvilke undervisningstjenester tilbyr Fotball for Kids?

Fotball for Kids hjelper trenere, spillere, lag og klubber over hele verden med unike kvalitetsløsninger som garantert gir gode resultater innen:

 1. Spillerutvikling
 2. Lagutvikling
 3. Trenerutvikling
 4. Klubbutvikling, inkludert veiledning og hjelp med å bli kvalitetsklubb.

Se detaljert oversikt over tjenester og pris her: Fotball for Kids – Tjenester og pris

Fotball for Kids ønsker også å hjelpe organisasjoner, bydeler, byer og land med å utvikle og realisere sosiale prosjekter som garantert gir ønsket effekt. Vi har blant annet lang erfaring med dette fra Brasil, Ghana, Uganda og Indonesia. Se et eksempel her på noe Fotball for Kids kunne gjort for Oslo: Sosialt prosjekt Oslo ghetto

Til slutt tilbyr Fotball for Kids løsninger for toppklubber som vil gi dem verdens beste prosess og kultur. Alt dette er nedskrevet i trolig verdens mest omfattende og konkrete kunnskapsbok om fotball. Se utdrag av den her: Kunnskapsboka om fotball – Utdrag 2018 (K.H.C.)

Ta kontakt per E-post eller ring 92422140 (se kontakt) for å finne ut hvordan dere kan få best nytte av Fotball for Kids, eller se vedlagt fil ovenfor for detaljert info om de ulike tjenestene og pris.

Hvor og hvordan gjennomføres undervisningstiltakene?

Vi driver oppsøkende virksomhet, hvilket som betyr at vi kommer til deres fotballklubb for å gjennomføre et eller flere tiltak. Vi er mest aktive i Oslo og Akershus, men tar gjerne oppdrag hvor som helst i Norge og i verden. Alt dere trenger å gjøre er å ta kontakt med oss om hvilken tjeneste dere ønsker, eller vi lager en tilpasset løsning kun for dere. Det kan også være en god løsning å samarbeide med naboklubben om å ha et felles tiltak. På den måten får flest mulige nytte av tiltakene, og kostnaden reduseres. Se eksempel på en vanlig kurskveld eller trenerforum her: Fotball for Kids – En vanlig kveld

Hvor mye koster det?

Veiledende pris er NOK 950,- per time, pluss kjøregodtgjørelse etter statens satser, eller dekt reise og opphold. Med en gruppe på 18 spiller eller trenere tilsvarer det NOK 75,- per person for 90 minutters økt. Noen tjenester har egne satser og samarbeidsklubb har rabatt. Timeprisen tar utgangspunkt i timelønn for lektor med opprykk med 10 års ansiennitet, pluss et administrasjons- og fakturatillegg. Se vedlagt fil ovenfor for mer informasjon!

Referanser:

”Dette var utrolig bra og lærerikt. Jeg er enig i alt dere sier om trening av barn, og støtter opplegget fullt ut” (deltaker på trenerkurs).

”Dette er det beste fotballkurset jeg har vært på. Jeg har aldri opplevd noen som bruker en slik gjennomtenkt pedagogikk før” (deltager på trenerkurs).

«Hvordan får dere dem til å være så rolige?» (foreldre etter ei treningsøkt).

Rudshøgda naturbarnehage, Frigg Oslo FK, Kjelsås IL, Bærums Verk IL, Lambertseter IF, Hasle Løren IL, Bækkelaget SK, Nesodden IL, Tingvoll IL, Tingvoll videregående skole, Ås videregående skole, VIF fotball, Lyn fotball, Bjørndal IL, Nesøya IL, Heming IL, Oppsal IF, Lambertseter Raptors, Snarøya IL, Ski fotball, Klemetsrud IL, Asker skiklubb, CFK, Frisk/Asker, Billingstad IL, Fossum IF, Hvalstad IL, IL Jutul, Tvedestrand FK, Jardar IL, Oslo fotballkrets/NFF Oslo, Kampala School of Excellence (Uganda), Sekondi Hasaacas (Ghana) og Associação desportiva de Itacaré (Brasil).

Samarbeidsklubber for Fotball for Kids: Il Jutul Fotball, Bjørndal IL fotball, Tingvoll IL fotball, Tvedestrand FK, og Fluminense FC og Associação desportiva de Itacaré (Brasil).

Fotball for Kids media og begivenheter:

 1. Deltatt i debattprogram på TV i Uganda i 2006 og Ghana i 2010.
 2. Flere artikler i Ghanas største aviser vinter/vår 2010. Noen var skrevet av meg, mens andre var skrevet om meg.
 3. Artikkel på VG nett i forkant av VM 2010.
 4. Artikkel i Tidens Krav i forkant av VM 2010.
 5. Kronikk under ”Meninger” i Adresseavisen 19.mars 2011. Dette er kronikken om «Hvorfor er ikke Norge best i verden i fotball?». Fotball for Kids – Hvorfor er ikke Norge best
 6. Jeg var invitert til den 8. kongressen om «Science and Football» i København i 2015. Dessverre kolliderte det med egen jobb. Bakgrunnen var forskningen om «Penetration into the penalty area». Fotball for Kids – Penetration into the penalty area
 7. En serie med artikler i Aura Avis i 2016.

Fotball for Kids publikasjoner:

 1. Hawaii Pacific University 1999. Well-Being
 2. Norges idrettshøgskole 2000 (Ballbesittelse og effektivitet). Ballbesittelse og Effektivitet
 3. Norges idrettshøgskole 2001 (Arbeidskravs- og kapasitetsanalyse i fotball). Arbeids- og kapasitetsanalyse
 4. Norges idrettshøgskole og BI 2002 (Lederskap i fotball). Lederskap i Fotball
 5. Publikasjoner i Fotballtreneren https://www.fotballtreneren.no/. a) Kosthold for fotballspillere, b) Spillerutvikling og effektiv læring, c) Talent og tidlig modning, d) Verdensrekord i fotballaktivitet, e) Differensiering versus topping, f) Min fotballfilosofi (et intervju), g) Valg og handlinger i fotball (fagprosjekt), h) Et lite fotballfaglig drypp, og i) Matchvinnerferdigheter i Eliteserien 2019.
 6. Flere publikasjoner og reportasjer på klubbers hjemmeside. Se et eksempel her: http://kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9299690